21 hostar fyllda!

lagom bra fodelsedag igar... underbara presenter (tack alskade math) och ann och steffi va har pa apéro, som saklart slutade i 3 flaskor vin och nagra white russians sa dagen har varit for javlig idag.
ikvall kommer math hem fran jobb och da vill han oxa va med o fira sa stackars ann o steffi maste komma igen och gora om kvallen...och eftersom jag ar sa smart har jag bjudit nagra av maths singelvanner sa flickorna far nagot att bita i oxa, haha det lat ju kul!
hittar inget att ha pa mig tyvarr...maste ta tag idet innan dem kommer snart!

bisous
ea


suck.

trött som fan och hungrig.

jag fattar inte varför en lärare i skolan tvingar oss att göra världens avancerade uppgift på ett program jag aldrig använt!
de borde man väl få lära sig om programmet innan.
fuck it.

idag påväg hem från skolan hitta jag bästa klänningen som var så snygg men den fanns bara i medium.

nu ska jag hem till min pojkvän som lagat grönsakssoppa.

puss.
/sandra

varfor jag aldrig tyckt om fransyskor...


men herregud, jag har just upptackt att jag kanske ar varldens mest svartsjuke flickvan....igar pa festen forsokte jag prata lite med en tjej som betedde sig som en hora tillbaka och jag forstod aldrig varfor tills hon skulle ga hem fran klubben vi sen va pa och kom fram till mig och sa att jag skulle halsa till min kille och jag blev forvanad varfor hon inte hade sagt att hon kande honom, med da sa hon bara att han skulle veta PRECIS vem hon va och jag skulle halsa att hon anda tankte pa honom fortfarande. den lilla horan.

ok. jag blev ju jatte forvirrad och gick till morgan, maths kompis och fragade varfor hon sa sa och da sa han att dem hade hanglat ungefar en vecka innan jag och math traffades men math ville ingenting mer (alltsa inte ga hem o knulla) sa han horde inte av sig till henne efter hanglet och hon ska ha blivit besviken for hon ville ha min man.

ok. jag va tydligen tvungen att ringa math i toulouse klockan halv sex pa margonen  och skalla ut honom for att jag traffade hans ex-hangel och han blev arligt jatteledsen for min skull och skammdes som en hund! hahaha helt underbart! stackarn... inte helt latt att vara tillsammans med ea har jag forstatt...men ikvall nar han kommer hem ska jag vara varldens basta.


ea


I LUUUUV FASHION TV!!

idag har jag atit en laxpasta till middag och min nya van fashion tv har varit snall nog och joinat mig hela tiden (math flyger saklart i 3 dagar)..
prada host\vinter visades som det inte vore nog! mycket trevligt, tyvarr ar kanalenitaliensk och visar valentios visningar 9 ggr per dag, och det blir ju lite uttjatat.

hur som helst, JAG HAR SKADAT MIG!!!

I forrgar klamde jag sonder tummen i en dorr och fick aka till akuten (for att tummen typ va krossad)
och fick massa lustgas och skit medans dem operedade lite....sjukt jobbigt...gar nu omkring med bandage och jattejattestarka varktabletter och det ar jattesynd om mig just nu (kan ju inte rora pa hela javla tummen)
ikvall ar jag iallafall bjuden pa harlig soirée av en av maths kompisar, och ja, jag ska ga...sjalv, och forsoka vara snygg och social med min tumme....och min nya vanessa brunovaska saklart!

bye,
ea


semesterbilder!

semesterbilder!

ea hjärta mathieu!

update.


Nu sitter jag hemma hos Nathi och tittar på Dolca Vita..hehe.
Imorrn är det klassfest hemma hos mig, maskerad o grejer.
Jag vet fortfranade inte vad jag ska va, och det känns ju inte sådär toppen men jag ska komma på!

prata med eis i telefonen i förrgår! saknar henne.
och snart fyller hon år också.

idag såg jag i tidningen att man kan åka till Paris för 300 kronor.
Det är ju iofs sjukt billigt.

Nu blir det plugg.
Puss


/sandra


coooooooonan!!

weee! freaking fantastic!
satt och bladdrade bland alla nya kanaler jag har (typ fashion-tv, yada yada)
och det visade sig att jag har cnbc som nu visar coonan o'bryan!
och anthony hopkins ar guest...en fin man tycker jag


nu ar jag tillbaka!!

weeee! 
nu ar jag tillbaka fran seglingen som va helt galen och fantastisk (bilder kommer sa fort jag lart mig hur man laddar upp nar allt star pa cpfranska)

paris ar soligt och host! kom igarkvall och math jobbar idag tills sent imorgon sa jag sitter i en lagenhet i kaos med vaskor och skor precis overallt!! men min nya walk-ingarderob ar den finaste jag sett och det ska for forsta gangen bli ett noje att packa upp grejer i nagot som ar helt tomt (an sa lange)....sen lovade jag tyvarr math att ta hans en miljard skjortor och annat att hanga in (daribland ca 15 exakt likadana vita jobbskjortor, vilket jag personligen tycker ser lite laskigt ut)

jag har tyvarr inte fattat annu att jag har flyttat for hela tiden vill jag ringa sandra eller nagon annan alskling och ga till saturnus och ata bulle och dricka dyr lask...det har lar bli tufft men jag far gladja mig med att paris dyraste espresso finns cafét brevid (3 euro, tack)
nej men efter uppackning av 4 vaskor blir det seinepromenad i solen!

bisous
ea

vin ggr 500

i fredags var jag så full som jag inte varit sen jag var typ femton.
allt pga en idé som jag hade som jag trodde skulle funka hur bra som helst.

jag gick ut från min ytterdörr klockan åtta med en full bag-in-box. "det här kommer bli en toppen fredagkväll" tänkte jag. "jag går runt och hälsar på människor och bjuder de på vin".
jag menar, hur trevligt låter inte detta?
jag började kvällen på en liten fest som annakarin hade. jag ställde baginboxen i köket. men ändå var det bara jag som drack. sen gick jag vidare till vippe. sen tog vinaren slut. jag drack typ två och en halv flaskor själv.
när jag träffade upp tobias, filip mfl lite senare hade jag tappat talförmågan.
tobias skrev ner på ett papper vad jag sa påvägen hem (vilken underbar pojkvän).
så fort jag vaknade läste han upp det.
"vi är alla assymmetriska" och andra cpsaker som var helt oförståliga stod.
/sandra


rosetter - i love them.

den här väskan från benetton är så söt.

/sandra

ps

jo, sandy darling, boken du fragar efter skulle jag kopt till dig i fodelsedagspresent...den finns pa konst-ig men hade tagit slut nar jag kom tillbaka nagra dagar efter att jag hittat den....dem sa att den kanske kommer in igen...jag ar sa ledsan att jag inte kopte den med en gang! men du far ga dit o fraga baby,

bye luv

ea 

magknip

det ar for varmt. 30 grader kl 9...

ar i cannes igen och ska ut pa havet imorgon. nu ar jag skitnervos och har ont imagen hela tiden...
men det kommer ju saklart bli underbart men laskigt att bo pa bat sa lange!

jag saknar alla hemma jattemycket, speciellt nu nar mathieu har alla sina kompisar omkring sig

haha, nastan lite "carrie i paris syndrom som saknar sina flickor"...nej usch nu blev jag ledsen pa riktigt...fan

karlek

ea

en kjol.

denna kjolen från balenciaga är helt lovely.
if only..
/sandra

hits